03-12-2022

Anulohet pjesërisht Konkursi për drejtorë dhe zv/drejtorë shkollash

Është anuluar pjesërisht Konkursi për drejtorë dhe zv/drejtorë shkollash i shpallur nga Komuna e Prizrenit, raporton Gazeta e Prizrenit.

Njoftimin e kanë konfirmuar burime të portalit nga  Komuna e Prizrenit.

Konkursi është mbyllur një javë më parë. /Gazeta e Prizrenit

 

 

Asnjë koment

Comments are closed.