03-06-2020

Arbëreshët nga Italia sot qëndrojnë në Prizren

Në kuadër të “Ditëve të Arbëreshëve në Kosovë”, sot një delegacion i arbëreshëve nga Italia do të vizitojë Komunën e Prizrenit.

Me këtë rast, në ora  09:00 në sallën e Kuvendit Komunal, në “Shtëpinë e Bardhë” do të mbahet një mbledhje për nder të delegacionit, transmeton “GazetaePrizrenit.net”.

Delegacioni më pas do ta vizitojë edhe Lidhjen e Prizrenit dhe Kalanë e Prizrenit.

Asnjë koment

Comments are closed.