02-12-2020

Ariu shfaqet në Gjinoc të Suharekës, (Video)

Në shëtitoren e Gjinocit të Suharekës, të premten mbrëma doli edhe një ari.

Ai ua ndërpreu rrugën tre djemve që po ecnin andej pari.

Por, shfaqja e ariut të hirtë në këtë fshat nuk është e rrallë.

Lexo Edhe:

A po shpërndanë mjegull kryetari Haskuka?!

 

Para disa kohësh kafsha ia dëmtoi tri koshere me bletë një banori, dhe gjurmët e saj janë ende të pranishme në oborrin e tij.

 

Asnjë koment

Comments are closed.