14-07-2020

Arrestime në Prizren dhe Suharekë

Po vazhdon edhe më tej arrestimi i personave, të cilët nuk zbatojnë vendimet e Qeverisë lidhur me pandeminë COVID-19, në komunën e Prizrenit dhe të Suharekës.

Gjatë 24 orëve të fundit në këto lokalitete janë arrestuar 15 persona, raporton Gazeta e Prizrenit.

Për këtë rajoni i Prizrenit vazhdon të jetë në krye të listës për numrin e të arrestuarve.

Nga shënimet e policisë, del se Prizreni është në krye të listës me të arrestuar, pasi përbën më tepër se gjysmën e numrit të përgjithshëm, të regjistruar në nivel vendi e që së fundi është 28 të arrestuar.

Komunikata e policisë për rastet:

• Prizren 25.04.2020-11:35. Është raportuar se i dyshuari mashkull kosovar nuk e ka respektuar vendimin e lëshuar nga Qeveria. I njëjti me vendim të prokurorit pas intervistimit është liruar në procedurë të rregullt.

• Prizren 25.04.2020-11:35. Është raportuar se dy të dyshuarit meshkuj kosovarë nuk e kanë respektuar vendimin e lëshuar nga Qeveria. Të njëjtit me vendim të prokurorit pas intervistimit janë liruar në procedurë të rregullt.

• Prizren 25.04.2020-09:15. Është raportuar se i dyshuari mashkull kosovar nuk e ka respektuar vendimin e lëshuar nga Qeveria. I njëjti me vendim të prokurorit pas intervistimit është liruar në procedurë të rregullt.

• Prizren 25.04.2020-12:40. Është raportuar se dy të dyshuarit meshkuj kosovarë nuk e kanë respektuar vendimin e lëshuar nga Qeveria. Të njëjtit me vendim të prokurorit pas intervistimit janë liruar në procedurë të rregullt.

• Suharekë 25.04.2020-14:20. Është raportuar se tre të dyshuarit meshkuj kosovarë nuk e kanë respektuar vendimin e lëshuar nga Qeveria. Të njëjtit me vendim të prokurorit pas intervistimit janë liruar në procedurë të rregullt.

• Prizren 25.04.2020-14:00. Është raportuar se i dyshuari mashkull nuk e ka respektuar vendimin e lëshuar nga Qeveria. I njëjti me vendim të prokurorit pas intervistimit është liruar në procedurë të rregullt.

• Prizren 25.04.2020-15:00. Është raportuar se dy të dyshuarit meshkuj kosovarë nuk e kanë respektuar vendimin e lëshuar nga Qeveria. Të njëjtit me vendim të prokurorit pas intervistimit janë liruar në procedurë të rregullt.

• Suharekë 25.04.2020-20:15. Është raportuar se një i dyshuar mashkull kosovar nuk e ka respektuar vendimin e lëshuar nga Qeveria. I njëjti me vendim të prokurorit pas intervistimit është liruar në procedurë të rregullt.

• Prizren 25.04.2020-15:00. Është raportuar se dy të dyshuarit meshkuj kosovarë nuk e kanë respektuar vendimin e lëshuar nga Qeveria. Të njëjtit me vendim të prokurorit pas intervistimit janë liruar në procedurë të rregullt.

Asnjë koment

Comments are closed.