21-06-2021

Arrestohet personi i shpallur në kërkim nga policia e Prizrenit

Që nga 28 prilli i këtij viti policia në Prizren ishte në kërkim të një personi të dyshuar për “vjedhje në tentativë dhe “prezantim të rremë”.

Policia me vendim të prokurorit kishte publikuar edhe foton e të dyshuarit Burhan Mehmet Cej i cili i ishte shmangur nga ndalimi dhe arrestimi dhe për një kohe dhe nuk dihej lokacioni i qëndrimit të tij.

Sipas një njoftimi të Policisë i dyshuari është arritur të arrestohet një ditë më parë pasi policia pranoi shumë informata për lëvizjet dhe qëndrimin e të dyshimtit, qytetarët bashkëpunuan ngushtë më policinë, dhe me datë 06 qershor 2021, i dyshimti i cili ishte në përcjellje të policisë nga Njësia e Inteligjencës për Persona të Arratisur (NJIPA) u ndaluan në rrugën “Muharrem Fejza” në Prishtinë.

Asnjë koment

Comments are closed.