20-04-2024

Baldedaj kritikon Haskukën për deklarimet rreth depolitizimit të arsimit

Shef i grupit të anëtarëve të AAK-së në Prizren, Ilir Baldedaj ka adresuar kritika ndaj kryetarit Mytaher Haskuka, rreth deklarimit të tij të fundit për politizimin e arsimit, derisa shprehet se Haskuka i ka punët “pus” me koalicionin e tij.

Ndër të tjera në profilin e tij, në “facebook”, Baldedaj ka shkruar:

“Mytaher Haskuka vazhdon të rrëshqas në padijen e tij, duke dal para opinionit me margaritar të çmuar propagandistik që nuk ia besojnë as bashkëpunëtorët përtej zyrës së tij.

Premtoi transparencë radikale, e po zhytet Prizrenin në mungesë radikale të transparencës. Këtë mungesë e mbulon me propagandë.

Rrëshqet Mytaher Haskuka si në akull kur thotë depolitizimi nuk nënkupton gjetjen e personave që nuk janë anëtarë të asnjë partie politike. Rrëshqet deri në theqafje sepse depolitizim do të thotë zgjedhja e menaxherit më të mirë, e jo e militantit më të madh.

S’ka faj Mytaher Haskuka përsëri sepse kur shikon majtas, lugat i shfaqet Nisma dhe emërorja e listës së tyre puro politike. Kur shikon djathtas lugati tjetër i quajtur LDK, i shfaqet më i butë kështu që me këta me një karamele do të mundohet t’i mashtrojë, por sidoqoftë karamelja e politizuar radikalisht…

Mytaher Haskuka që i ka pus i zi punët me partnerët e koalicionit vazhdon të rrëshqet në akull duke e lënë pas premtimin për depolitizim të arsimit.

Mbetet të shihet çka do t’i del përpara që kjo rrëshqitje e Mytaher Haskukës në akull të përfundoj më turpërimin e tij deri në ikje të turpshme nga detyra e kryetarit.

Drejtora më politikë dhe më të politizuar dhe më pak të përgatitur për këtë detyrë Prizreni nuk ka pasur asnjëherë dhe në asnjë epokë”, ka shkruar ndër tjera ai.

Asnjë koment

Comments are closed.