15-06-2024

Bashkëatdhetari ndihmon bashkëvendasin nga Zhuri me ndërtimin e një shtëpie

Aksioni i marrë ditë më parë nga imamët, Afrim Memaj e Kurtish Hoxhaj dhe të tjerë, për ndërtimin e shtëpisë për familjen e , H. Gavazaj nga Zhuri, ka ndikuar  me paraqitjen e një donatori nga diaspora me prejardhje nga fshati Zhur, për ta realizuar këtë aksion solidar.

Hevzi Reshit Gavazaj i cili punon ne Zvicër, është zotuar dhe ka premtuar  mbulimin e të gjitha shpenzimeve për ndërtimin e shtëpise me çelësa në dorë, ku pritet që rreth datës 15 shtator 2018 të nisin punimet për të siguruar kulm mbi kokë dhe jetë më të dinjitetshme për familjen e H. Gavazaj./tvprizreni.info/

Asnjë koment

Comments are closed.