24-09-2021

Bastiset shtëpia e një 20 vjeçari në Prizren, gjenden narkotik

Policia e Kosovës ka bastisur shtëpinë e një 20 vjeçari në Prizren.

I dyshuari akuzohet për posedim të pa autorizuar të armëve si dhe të substancave narkotike.

Rasti shkon me procedurë të rregullt.

Mund të jetë një imazh i teksti

Asnjë koment

Comments are closed.