09-03-2021

Begaj: Propagandat se Malisheva po qëndron nëpër oda nuk qëndrojnë

Kryetari i komunës së Malishevës, Ragip Begaj ka kërkuar lihet politika e cila po bëhet kogja shumë dhe të bashkohen në këtë luftë. Ai ka thënë se në këtë komunë kanë dal edhe dy persona tjerë.

“Komunat tjera po bëjnë hajgare se Malisheva na ka sjellë virusin, kjo është hajgare”, ka thënë ai, duke shtuar se ka ende raste të izoluara në këtë komunë

“Propaganda se Malisheva po qëndron nëpër oda nuk qëndrojnë. Oda kemi por mbledhi nëpër oda nuk ka”, tha ai për Radio Televizionin Dukagjini.

Asnjë koment

Comments are closed.