29-09-2022

Behar Begaj: Pse shtëpia e Kulturës në Zhur është ende e pashfrytëzueshme

Sot në mbledhja e rregullt  të  Kuvendit të Komunës së Prizrenit, Kuvendari i LDK-së Behar Begaj, ka shtruar disa pyetje për Drejtorin e Kulturës, Rinis dhe Sportit, Ehat Oreshka.

Pse ,shtëpia e Kulturës në Zhur është ende e  pashfrytëzueshme. Ai theksoi se kishte  kërkuar ekspertizë statike të objektit të shtëpisë së Kulturës në Zhur dhe deri më  tani nuk e dimë apo nuk kemi informacion se ç’ka po ndodh dhe a po bëhet diçka në këtë drejtim.

Rezultate imazhesh për Behar Begaj

Gjithashtu, Begaj ka shprehur shqetësimin e tij lidhur edhe me ndërprerjen e punimeve në stadiumin e  Zhurit, duke thënë se ju duartrokitët me rastin e fillimit të punimeve ndërsa këto punime janë ndërprerë.

Cilat janë arsyet e ndërprerjës së punimeve, ne nuk kemi informacion prandaj kërkojmë nga ju sqarime, tha Begaj./tvprizreni

Asnjë koment

Comments are closed.