16-07-2024

Besimtarët nga Prizreni e Suhareka, që u nisën për haxh arritën në Aeroportin e Xhides ( foto )

Bashkësia Islame e Kosovës ka njoftuar se besimtarët nga Prizreni dhe Suhareka, të cilët mbrëmë janë nisur për ta kryer haxhin, kanë arritur shëndosh e mirë sot në mëngjes në Aeroportin e Xhides, raporton Gazeta e Prizrenit.

BIK njofton se ata, me autobus, në mënyrë të organizuar, menjëherë janë nisur drej Mekës.

Mund të jetë një imazh i 6 persona dhe tren

Mund të jetë një imazh i 9 persona

Po ashtu, sot 351 besimtarë myslimanë nga Kosova janë nisur drejt vendeve të shenjta për ta kryer haxhin, percjell Gazeta e Prizrenit.

Mund të jetë një imazh i turmë dhe teksti

BIK thotë se të gjitha fluturimet janë duke shkuar sipas planit të paraparë.

Asnjë koment

Comments are closed.