23-09-2023

Bie pak çmimi i naftës, kjo do të jetë çmimorja e derivateve për 24 orë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimoren e re të karburanteve e cila do të jetë valide për 24 orë, me fillim nga ora 10:00.

Sipas kësaj çmimore, çmimet maksimale të lejuara për secilin produkt të naftës do të jenë si në vijim:

  1. Produkti Dizel: 1.79 euro për litër;
  2. Produkti Benzinë: 1.76 euro për litër;
  3. Prokuti Gaz: 0.78 euro për litër.
No photo description available.

 

 

Asnjë koment

Comments are closed.