03-12-2022

Breshëri e stuhia shkatërron të mjellurat në Podujevë

Një stuhi e fuqishme ka goditur Prishtinën dhe Podujevën në orët e pasdites.

Si pasojë e stuhisë dhe breshërit, kultura të shumta bujqësore janë dëmtuar e shkatërruar plotësisht./IO

Asnjë koment

Comments are closed.