23-09-2023

Burdushi ne grevë urie

Mjeku popullor Burdushi ka paralajmeruar që prej nesër do të  futet në grevë urie me ankesën  se është duke u diskriminuar për shkak të përkatësisë së tij etnike.

Lajmi ështe konfirmuar nga avokati i tij Asdren Hoxhaj.

Sipa Hoxhajt Burdushi nuk është marrë në pyetje nga prokuroria qe tre muaj dhe kjo është njëra nga arsyet e grevës./kallxo.com

Asnjë koment

Comments are closed.