16-08-2022

Caktohet koordinatori i Vetëvendosjes për Prizren

Lëvizja Vetëvendosje ka emëruar koordinatorët e rinj për 33 qendra të kësaj partie në Kosovë dhe në mërgatë.

Përmes një njoftimi për media nga kjo parti kanë bërë të ditur se koordinatorët e rinj për 10 qendra të tjera do të emërohen në ditët në vijim.

Për Prizren edhe caktuar: Artan Abrashi.

Njoftimi i plotë

Në përputhje me vendimin e Këshillit të Përgjithshëm për rinisjen e procesit të brendshëm zgjedhor, dje dhe pardje, Kryesia e Lëvizjes VETËVENDOSJE! ka mbjatur mbledhje ku ka shqyrtuar propozimet nga qendrat (degët) me ç’rast ka emëruar koordinatorët e rinj për 33 nga 43 qendrat tona, ndërkohë pjesa e mbetur pritet të emërohet ditëve në vijim.

“Ky vit do të jetë i zgjedhjeve të brendshme e koordinatorët e përzgjedhur do të kenë përgjegjësinë që së bashku me grupet punuese të udhëheqin dhe sigurojnë proces të drejtë zgjedhor dhe me gjithëpërfshirje prej nga do të zgjedhen organet e reja të Lëvizjes VETËVENDOSJE! ashtu siç parashihet me statutin tonë”.

Më poshtë janë të listuar emrat e koordinatorëve të rinj sipas qendrave (degëve) tona:

 • Qendra në Artanë: Abdyl Gashi
  · Qendra në Dardanë: Donjeta Ismajli
  · Qendra në Deçan: Faton Selmanaj
  · Qendra në Drenas: Egzona Tërdevci
  · Qendra Ferizaj: Fatbardha Zogaj
  · Qendra në Fushë Kosovë: Shpend Bardiqi
  · Qendra në Gjakovë: Arbërie Nagavci
  · Qendra në Gjilan: Alban Hyseni
  · Qendra në Han të Elezit: Mirsad Shkreta
  · Qendra Istog: Fjoralba Raci
  · Qendra në Junik: Lavdim Gaxherri
  · Qendra në Kaçanik: Jeton Raka
  · Qendra në Kastriot: Halil Thaqi
  · Qendra Lipjan: Adnan Rrustemi
  · Qendra në Mitrovicë: Armend Muja
  · Qendra Malishevë: Jetmire Vrenezi
  · Qendra në Pejë: Taulant Kelmendi
  · Qendra në Prishtinë: Arben Vitia
  · Qendra Prizren: Artan Abrashi
  · Qendra në Rahovec: Visar Korenica
  · Qendra në Skënderaj: Hysni Mehani
  · Qendra në Sharr: Erzen Krasniqi
  · Qendra në Shtërpcë: Shpejtim Arifi
  · Qendra Shtime: Qemajl Aliu
  · Qendra në Therandë: Salih Zyba
  · Qendra në Viti: Arsim Ademi

Qendrat në mërgatë:

 • Angli: Vlora Pireva
  · Australi: Sali Rexhepi
  · Danimarke: Bernarda Begu Radoncic
  · Finlandë: Bujar Hajdini
  · Benelux: Ilir Morina
  · Itali: Erald Korra
  · SHBA: Mimoza Hoti Prestreshi.

 

Asnjë koment

Comments are closed.