19-04-2024

Caktohet seanca e ardhshme e Kuvendit të Komunës së Prizrenit

Mbledhja e rregullt e Kuvendit të Komunës së Prizrenit, është thirrur të mbahet me 06 mars 2024 (e mërkurë), shkruan Gazeta e Prizrenit.

Me 9 shkurt, për mungesë të kuorumit për herë të dytë është ndërprerë mbledhja e KK, pas mbajtjes se pauzës. Seanca kishte dështuar shkaku i braktisjesë opozitës, VV-së, LDK-së dhe AAK-së.

Mbledhja është ftuar nga Kryesuesja e Kuvendit të Komunës së Prizrenit, Antigona Bytyqi dhe do të zhvillohet në sallën e KK-së, në “Shtëpinë e Bardhë”, në orën 10:00. / Gazeta e Prizrenit.

Lexo edhe:

Prizren: Mbi 681 mijë euro shpenzoi Drejtoria e Arsimit për honorare të mësimdhënësve (Dokument)

Asnjë koment

Comments are closed.