20-04-2024

I dyshuari i shkon pas viktimës femër në lift, e prek në pjesë intime

Viktima femër, shtetase e huaj, ka raportuar në polici se mëngjesin e së martës deri sa ishte duke u kthyer në banesën e saj, një i dyshuar i pa njohur fillimisht e kishte përcjellë, e më pas kishte hipur në ashensor të ndërtesës së bashku me viktimën dhe të njëjtën e kishte prekur në pjesët intime dhe i kishte shkaktuar lëndime në qafë, gërvishtje./KK

Asnjë koment

Comments are closed.