23-07-2021

Çfarë ngjarjesh pritet të ndodhin sot në Prizren?

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Ora 10:00
Drejtori i Përgjithshëm i Administratës Tatimore të Kosovës Ilir Murtezaj, si dhe Kryetari i Odës Ekonomike Amerikane Arian Zeka do të vizitojnë biznesin “Proton Cable” në Prizren me qëllim që të informohen nga afër me vështirësitë nëpër të cilat janë duke kaluar, si rezultat i efekteve që ka dhënë pandemia COVID 19. /GazetaePrizrenit.net/

Asnjë koment

Comments are closed.