20-05-2024

Cilat vende të rajonit të Prizrenit, sot do të mbeten pa rrymë?

KEDS njofton se në disa vende të  rajonit të Prizrenit nuk do të ketë energji elektrike, transmeton “GazetaePrizrenit.net”.

Ja cilat janë ato:

– Më 26.07.2018 në NS 110/35/10kV Theranda  do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Mushtishti (Kodi: 32000002) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci. Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP.

-Më 26.07.2018 në NS 110/35/10kV Prizren 1  do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Rahoveci (Kodi: 30000015) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I dhe Tulltorja II.  Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.

Asnjë koment

Comments are closed.