09-08-2022

Këto janë çmimet e derivateve për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar limitin për çmimet e derivative për 24 orët e ardhshme.

Çmimi i derivateve të naftës dhe benzinës do të vazhdojë të jetë i njëjtë sot, sikurse të dielën, raporton Gazeta e Prizrenit.

Sipas vendimit, çmimi i naftës është 1.75,

benzina 1.69 dhe gasit 0.78 .

Asnjë koment

Comments are closed.