03-10-2022

Çmimet e karburanteve për 24 orët e ardhshme

Ministria e Industrisë e Tregtisë ka publikuar tavanin e shitjeve të derivateve në vend.

Çmimi i naftit për litër nuk ka ndryshuar dhe do të shitet në maksimum 1.57 euro.

Çmimi i benzinës do të shitet 1.34 euro për litër.

çmimi i gazit do të jetë i njëjt, 75 cent për litër.

/ Gazeta e Prizrenit /

Lexo edhe:

Prizren: Në këto zona sot do të ndërpritet rryma deri në 5 orë

Asnjë koment

Comments are closed.