17-06-2024

Çmimi ‘për toke’ në pazarin e Shqipërisë në Prizren

Ndodhët në Prizren, por kjo pjesë ndryshe quhet si ‘Pazari i Shqipërisë’.

Për dallim nga tregjet tjera, çmimet në këtë vend janë për tokë.

Derisa një kilogram qershia në tregje dhe dyqane tjera shkon deri në 7 euro, në këtë treg ato shiten me çmime jo me shumë se 2.50 cent.

Drezat shiten për 1.50 cent, ndërsa frytat tjera sezonale jo me shumë se dy euro, raporton Kanal10.

Këto çmime të lira janë për arsye se produktet nga Shqipëria transportohen përmes rrugëve ilegale.

Kjo dëshmohet edhe nga biseda prapa kamerave nga shitësit në këtë treg. /Gazeta10/

Kronikën e plotë e gjeni këtu

Asnjë koment

Comments are closed.