14-04-2024

Dhjetë të porsalindur në Prizren

Në maternitetin e spitalit  “Prim.Dr.Daut Mustafa” Prizren, gjatë 24-orëve të shkuara janë regjistruar dhjetë raste të lindjeve, transmeton “GazetaePrizrenit.net”.

6 meshkuj
4 femra
1 lindje “cezariane” (me operacion).

Karakteristikë gjatë këtij 24-orëshi është rritja e numrit të lindjeve për dy krahasuar me ditën paraprake, kur janë regjistruar vetëm tetë raste.

Por, derisa mund të sigurojmë shënime për rastet e lindjeve, në Komunën e Prizrenit mungojnë shënimet zyrtare për rastet e vdekjeve gjatë një dite, si dhe largimit apo lëvizjes së qytetarëve./GazetaePrizrenit.net/

Asnjë koment

Comments are closed.