19-09-2021

Diasporës kosovare s’i pritet të zbresin në tokë, kërcet grushti në aeroplan midis mikut e dhëndrit

Në një aeroplan të mërgimtarëve që po vinte për në Kosovë ka ndodhur një rrahje.

Kështu ka treguar një lexues i Gazetës Metro që e ka dërguar edhe një video ku shihet qartë një rrahje midis dy personave në një aeroplan.

Sipas këtij lexuesi, personat e përfshirë në këtë rrahje ishin familjarë mes vete, më saktësisht rrahja ka ndodhur midis mikut dhe dhëndrit.

Disa udhëtarë kanë kërkuar që të ndërprehet përleshja, duke thënë se prezent ka edhe fëmijë.

Ky rast ka ndodhur gjatë ditës së djeshme në një nga linjat prej diasporës në Kosovë.

Asnjë koment

Comments are closed.