19-04-2024

Dogana konfiskon mallra të kontrabanduara nga Serbia

Sot më 15 mars, në magjistralen Bujanovc – Gjilan nga njësitet e lartcekura është ndaluar automjeti  me targa serbe dhe me drejtues shtetas i Serbisë.

“Gjate kontrollit të automjetit është parë se kishte të ngarkuar mallra ushqimore të cilat i kishte sjellë përmes rrugëve ilegale”, njofton Dogana e Kosovës.

“Automjeti me mallra është sekuestruar dhe dërguar në terminalin doganor Dheu Bardhë. Rasti është duke u trajtuar nga njësitet e Doganës së Kosovës”, njofton tutje Dogana e Kosovës.

Mund të jetë një imazh i teksti

Asnjë koment

Comments are closed.