22-07-2024

Ndërprerje e eneregjisë elektrike në një pjesë të Prizrenit gjatë iftarit

Një pjesë e Prizrenit, përfshirë lagjen e Trimave (Tusuz), UPZ dhe banesat te FAT Group 4 e 5, në mbrëmje nuk kanë pasur energji elektrike për një orë, përkatësisht nga koha e iftarit, përkatësisht prej orës 17:40 na njoftojnë lexues të portalit Gazeta e Prizrenit.

Nga KEDS ende nuk ka informacione, për arsyet e ndërprerjes së energjisë. / Gazeta e Prizrenit

Asnjë koment

Comments are closed.