24-09-2020

Drejtori i Spitalit, Avdaj, personeli maksimalisht i angazhuar në punë

Drejtori i Spitalit Rajonal të Prizrenit, Afrim Avdaj, thotë se gjendja në këtë institucion shëndetësor paraqitet stabile, dhe ndjehemi pak më të lehtësuar pasi 12 të testuarit për Covid-19 ditën e mërkurë kanë rezultuar negativ, përveç një punëtori ndihmës.

Ai thotë se përkundër sfidave, punëtorët shëndetësorë të këtij Spitali me përkushtim maksimal janë në shërbim të detyrave dhe përgjegjësive, dhe i inkurajon ata që të vazhdojnë të jenë në ballë të luftës kundër pandemisë./tvpz

Asnjë koment

Comments are closed.