28-09-2022

Droga në Has, biznesmenit Hoxha i sekuestrohet hoteli në Rinas

Vendosen në sekuestro preventive pasuritë e shtetasit Admir Hoxha , biznesmeni i arrestuar pas zbulimit të laboratorit të heroinës në Has

Gjykata për Krime të Rënda pranoi kërkesën e Prokurorisë për Krime të Rënda duke vendosur masën e sigurimit personal pasuror dhe sekuestros preventive për pasuritë e paluajtshme të shtetasit nën hetim Admir Hoxha.

Pasuritë  në sekuestro preventive janë:

-Bar – Restorant -Hotel “ Resort Ador” sipërfaqe 3320 m2, me katër kate bar restorant, parking dhe hotel , në Rinas Tiranë, si dhe bllokimin e aseteve.

-Automjeti tip Audi me targe AA111MP ./360grade.al

Asnjë koment

Comments are closed.