23-09-2020

Dy vëllezër vdesin natyrshëm brenda 20 orëve (Video)

Familja Reçani nga Suhareka është në zi shkaku vdekjeve të njëpasnjëshme të dy vëllezërve kryefamiljarë.

Musliu që vdiq i pari dhe Imeri që nuk i mbijetoi dhimbjes, u varrosën sot.

Asnjë koment

Comments are closed.