16-10-2021

Edhe një çift i pazakontë në trojet tona, “Mrekulli në vete” (foto)

Jemi mësuar të shohim çifte të mrekullueshme, por të rrallë janë këta që do i shihni tani.

Në trojet tona, këto çite janë të rralla pasiqë sipas traditave shqiptare të marrësh një burrë ose grua me aftësi të kufizuar është një ‘poshtërim’ i madh familjar, shkruan 04 Online.
Por, ky zakon ka filluar të thyhet pasi që këtë verë kemi parë dy çifte të këtilla, njëri nga Prizreni, ndërsa tjetri vjen nga Shkupi.

Ky i fundit njihët edhe si poet, Burhan Bekteshi.
Ai është martuar, dhe sipas fotove që ne kemi siguruar, shihet se është i lumtur me caktimin e Zotit, aq më tepër tani që ka personin e zemrës afër, shkruan 04 Online!

04 Online,  i uron Lumturi dhe jetë të gjatë poetit të njohur nga Shkupi!

Dhashtë Zoti që të shohim sa më shpesh çifte të këtilla!

Si më poshtë, 04 Online ju sjell fotografi nga dasma e çiftit të ri nga Shkupi./04online.info/

Asnjë koment

Comments are closed.