22-05-2024

ERDHI DITA me BESU, VV dhe LDK nënshkruajnë marrëveshjen për koalicion

Sot është nënshkruar marrëveshja mes LVV dhe LDK.

Isa Mustafa tha se pas bisedimeve jemi marrë vesh per të gjitha.

“Jemi marre vesh per te gjitha. Ju falenderoj per durimin dhe perkrahen gjatë ketij procesi qe ska qenë i lehtë”, tha Mustafa.

Me tutje ai tha se kjo është një marreveshje e mirë dhe ne dobi të Kosoves.

“Vlerësojm qe eshte marrveshje e mirë. e dobishme per Kosovën. Marreveshja eshte rezultat i nje mirkuptimi.
Kemi hulumtuar gjitha alternativat dhe kemi ardhur ne perfundim qe kjo eshte zgjidhja me e mire për Kosoven”.

Ndersa Albin Kurti tha se kjo qeveri do te kete 15 ministri dhe 33 zevendesministra.

“Kjo ështe qeveria me e vogel. kjo tregon qe qeveria edhe pa ja nisur punen po ben ndryshime”, tha Kurti./Indeksonline/

Asnjë koment

Comments are closed.