Histori: 25 vjet nga rënia heroike dhe varrimi i dëshmorit, Gaspër Karaqi

Varrimi i dëshmorit 37-vjeçar, Gaspër Karaqi, Ujz-Has / Gjakovë, 28 janar 1999!

Kjo foto është shpallë foto e shtypit në botë në vitin 2000. I riu Gjokë Lleshdedaj lutet pranë trupit të dëshmorit!

Kosova / Kosovo CNN & Reuters
January 28, 1999 | Remembering photographer Yannis Behrakis
An ethnic Albanian man mourns over the coffin of 37-year-old teacher Gasper Karaqi in Kosovo In Januar 1999. This was one of the winning pictures in the 2000 World Press Photo awards. Yannis Behrakis/Reuters/
Përkthimi: 28 janar 1999 | Duke kujtuar fotografin Yannis Behrakis
Një shqiptar etnik mban zi mbi arkivolin e mësuesit 37-vjeçar Gasper Karaqi në Kosovë në janar të vitit 1999. Kjo është një nga fotografitë e fituara në World Press Photo të vitit 2000. Yannis Behrakis/

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.