28-05-2024

Digjet një shtëpi në fshatin Kushnin – Has ( foto )

Një shtëpi është përfshirë nga zjarri në fshatin Kushnin të Hasit, afro 30 km nga Prizreni.

Një lexues i portalit Gazeta e Prizrenit ka njoftuar se zjarrfikësit dhe policia kanë qenë në vendngjarje, por erërat e forta kanë bërë të pamundurën për lokalizimin e zjarrit

Rastin për portalin “ Gazeta e Prizrenit” e ka konfirmuar edhe Policia në Prizren.

Mund të jetë një imazh i zjarr dhe teksti

Asnjë koment

Komento