22-07-2024

Foto-lajm / Prizren: Në rrugën-shtegun për në Kala janë vendosur dyer dhe një paralajmërim

“Në rrugën apo shtegun për në Kalanë e Prizrenit, pjesa që shkon kah Marashi, duket se dikush privatisht i ka vendos këto dyer metali dhe këtë tabelë ku shënon se rruga është e mbyllur”, na shkruan një lexues (që preferoi te mbetet anonim) i portalit “Gazeta e Prizrenit”, së bashku me fotot e dërguara.

 

Asnjë koment

Comments are closed.