18-04-2024

Foto-lajm: Shkarraviten tabelat shqip që u vendosen gjatë ditës në veri

“Tabelat shqip u vendosen sot në veri me pompozitet nga institucionet e Republikës së Kosovës, por dikush i fshiu emrat e tyre pa u bërë 24 orë”, shkruan Veriu Info, duke botuar edhe disa foto.

Mund të jetë një imazh i rrugë dhe teksti

Mund të jetë një imazh i teksti

 

 

Asnjë koment

Comments are closed.