15-04-2024

Pa koment: Hedhen pengesa në rrugën afër shkollës së mesme të mjekësisë dhe ekonomisë në Prizren

Pamjet janë publikuar nga faqja ”Lagjja Bajram Curri” Prizren.

Asnjë koment

Comments are closed.