19-04-2024

Nesër sërish mbyllet për qarkullim për 7 orë rruga Prizren – Prevallë

Kompania “Eskavatori”, e cila është duke kryer punimet në projektin e rekonstruimit të rrugës Prizren-Prevallë, njofton se  edhe ditën e nesërme (15.03.2024) nga ora 11:00 deri në orën 18:00, do të jetë e mbyllur kjo rrugë për qarkullim deri në përfundimin e minimit të kësaj pjese të rrugës si dhe deri në kohën kur do të bëhet pastrimi i saj, për të mundësuar qarkullim të sigurt të automjeteve.

Sipas kompanisë, minimi i radhës nëhet në të njejtin vend ku është intervenuar kohë më parë, në kilometrin e parë të rrugës Prizren- Prevallë, si intervenim i domosdoshëm, pasi aty ndodhet një shkëmb masiv dhe gërmimi me eskavator është i pamundshëm.

Gjithashtu, kjo kompani ia ka dërguar edhe Policisë së Kosovës kërkesën për të mbështetur dhe siguraur një qarkullim të sigurtë automjetve, thuhet në këtë njoftim nga kompania “ Eskavatori”.

Foto ilustrim

Asnjë koment

Comments are closed.