21-09-2020

Fshati i besës që nuk flet më gjuhën shqipe, historia e tmerrshme

Historia tronditëse e një fshati i cili emrin e ka 100 % shqiptar, por banorët nuk flasin me gjuhën shqipe…

Si u zhduk identiteti i tyre ?

Çfarë qëndron pas dhe perse autoritetet shqiptare nuk flasin ?

Mos humbisni ‘videon e dokumentarit te gazetarit Marin Mema – TCH

Asnjë koment

Comments are closed.