13-07-2024

Gjarpri del nga uji dhe i mbështillet plakut rreth këmbës (video)

Në videon më poshtë, një gjarpër i madh i ujit del nga uji dhe i afrohet plakut, për të marrë një peshk nga dora e tij.

Ai pretendon se “gjarpri e njeh atë” dhe kjo është një arsye më shumë pse kjo video është interesante.

Sipas Tim Jones, ky gjarpër i ujit jeton prapa shtëpisë së tij në liqen. “Ai erdhi tek unë kur më pa. Jam i lumtur për këtë”, thotë Jones.

Shikojeni videon që ka marrë më shumë se 13 milionë shikime në Facebook./express

Asnjë koment

Comments are closed.