17-08-2022

Gjenda e fundit, mbi 1.200 raste të reja me COVID

Ministria e shëndetësisë ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit janë raportuar edhe 1266 raste të reja të infektimeve me virusin korona.

Asnjë person nuk ka vdekur dhe janë bërë 3609 testime.

9.252 është numri i rasteve aktive.

May be an image of text that says 'SHENDETESISE COVID-19 Doza Prva doza/First dose 903.961 05. 08. 2022 Doza 2 Druga doza/ Second dose 824.235 Doza 3 Treća doza/ Third dose 104.705 Testime 4orët fundit Testirani poslednja24 Tested 3.609 Doza 4 Fourth dose 1.494 Raste pozitive Potvrđeni 1.266 % 35.07% pozitivitetit pozitivnihtestova ofpositivity Numri totali dozave tẽ sheruar Izlečeni/ Recovered 1.606 COVID-19 number fadministere doses 1.834.587 Vdekje Umrli/ Deaths Raste aktive slučajevi/ Active cases 9.252 vaksinuar brenda Vakcinisani Se Vaccinated Vaccinatedwithin24 hours'

Asnjë koment

Comments are closed.