06-10-2022

Gjendja e fundit rreth Covid 19

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar raportin e fundit lidhur me situatën me COVID-19 në Kosovë.

Sipas këtij njoftimi, nga 160 personat e testuar 13 persona kanë rezultuar pozitiv.

Po ashtu, brenda 24 orëve janë vaksinuar 47 persona dhe janë shëruar 4 të tjerë.

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "COVID19 BASHKE IA DALIM! Të vaksinuar brenda 24 orève 47 REPUBLIKAE KOSOVES MINISTRIAE SHENDETESISE Të vaksinuar me nje doze Doza tẽ administruara nẽ total 903.367 1.830.197 Të vaksinuar me dy doza PERDITESIMI FUNDIT 20 QERSHOR, 2022 Testime brenda 24 orève 823.583 Doza tẽ treta/perforcuese 160 103.078 Raste pozitive Vdekje 13 Pozitiviteti rasteve o Tẽ shèruar 8.12% Raste aktive 119"

 

Asnjë koment

Comments are closed.