17-08-2022

Gjendja e fundit rreth Covid 19

Është regjistruar edhe një humbje jete nga ky virus.

Në anën tjetër janë shëruar 1479 persona dhe janë administruar 65 doza vaksine.

Numri i rasteve aktive është 8702.

Asnjë koment

Comments are closed.