14-04-2024

Gjithçka që duhet të dini për stadiumin e rinovuar të Prishtinës

Në Stadiumin e Prishtinës janë duke u kryer punimet e fundit dhe ai pritet të jetë i gatshëm nga qershori i këtij viti.

Rinovimi ka filluar në qershor të vitit 2016 dhe ka kushtuar 8 milionë euro. Stadiumi do të jetë i Kategorisë së 4-të të UEFA-s, ndërsa ndeshjet aty do t’i zhvillojë klubi i Prishtinës dhe Përfaqësuesja e Kosovës.

Asnjë koment

Komento