Histori në Has: Kur uji bartej me bucela, viti 1973 në Gorozhup

Histori në Has:  Dikur në kushte të vështira, uji bartej me buri  (bucela druri) dhe me gomarë. Pamje nga viti 1973 në fshatin Gorozhup