23-09-2023

Histori: Reportazhi i vitit 1937 tregon projektet e ngritura në Shqipëri në kohën e Mbretit Zog (VIDEO)

Reportazhi i vitit 1937 tregon tërësinë e punëve publike që u ngritën në Shqipëri, gjatë qeverisjes së Mbretit Zog. Që nga veriu deri në jug u ndërtuan rrugë, porte, fabrika, hidrocentrale dhe shumë objekte të tjera.

Asnjë koment

Comments are closed.