Ja përse u anulua konkursi për Inspektor arsimi të Prizrenit ( Dokument )

Konkursi për Inspektor arsimi të Prizrenit dhe të disa komunave u anulua.

Siç raportoi para dy dite, Gazeta e Prizrenit, Ministria e Punëve të Brendshme – Departamenti për Menaxhim të Zyrtarëve Publik vendosi për Anulimin e procedurave të rekrutimi për specialistë të arsimit, lista fituese e të cilit ishte shpallur në shtator 2023.

Përpos Prizrenit, anulimi është bërë edhe për Prishtinën, Gjakovën, Pejën, Gjilanin Mitrovicen dhe Ferizajn.

Por çfarë thuhet në vendimin për anulim mund të lexoni në linkun:

Click to access Vendim%20nr.%20112%20DMZP.pdf