15-06-2024

Junhwi Shin, prizrenasi i Koresë së Jugut (Video)

Klan Kosova sjell storien se me çfarë pasioni po merret Junhwi Shin, si kush ka dëshirë të bëhet dhe sa i pëlqen jeta në Kosovë atij dhe babait të tij e kuptojmë përmes stories së mëposhtme:

Asnjë koment

Comments are closed.