20-05-2024

Smajl Latifi kthehet në Kosovë pas intervistimit nga Specialja

Latifi ka qenë i ftuar në Hagë për t’u intervistuar nga Gjykata Speciale.

Në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës Latifin e kanë pritur qytetarë, miq dhe bashkëpunëtorët e komunës.

Asnjë koment

Comments are closed.