16-04-2024

Katër orë nga fillimi i intervistimit të Martin Berishaj

Ambasadori i Kosovës në Kroaci Martin Berishaj, ka katër orë që po intervistohet nga Prokuroria Speciale në Prishtinë.

Berishaj gjendet në Prokurorinë Speciale që nga ora 8:30 e mëngjesit. Ai po intervistohet me dyshimet për një aferë financiare në Slloveni.

Ndërkohë u.d Kryeprokurori i Prokurorisë Speciale, Besim Kelmendi u pa teksa doli nga zyra e Prokurorisë Speciale, aty dhe ku po intervistohet Berishaj./IO

 

Asnjë koment

Comments are closed.