14-05-2021

Këshilli Gjyqësor i Kosovës njofton për shkakun e vdekjes së gjyqtarit Bashkim Beshi

Është ndarë nga jeta sot në moshën 52 vjeçare gjyqtari i Gjykatës Themelore në Prizren, Bashkim Beshi.

I ndjeri ka ndërruar jetë pas një sëmundje të shkurtër, në kohë të parakohshme.

Lexo Edhe:

Gjyqtari Beshi ka shërbyer në Gjykatën Themelore në Prizren.

Ndërsa në Këshilli Ghyqësor i Kosovës shkruan se Beshi ishte shembull, i cili me përkushtim, dinjitet dhe profesionalizëm të lartë i shërbeu institucionit dhe vendit.

“I pavdekshëm dhe i përjetshëm qoftë kujtimi për të”, thuhet ndër të tjera në telegram ngushëllimin. /Gazeta Express/

Asnjë koment

Comments are closed.